O nás

Jsme rodinný obchůdek s kvalitní dětskou obuví. Všechny botičky, které nabízíme, mají certifikaci zdravotní nezávadnosti. Najdete u nás přes 3000 párů bot ve velikostech od 17 do 40.
 
Když naše děti začaly chodit, zjistili jsme, že není velký výběr zdravotně nezávadných botiček. Začali jsme se více zajímat o značky a výrobce dětských bot, protože jsme si uvědomovali, že správné obutí je pro vývoj dítěte klíčové. Objížděli jsme výroby bot a nechali jsme se proškolit přímo od výrobců.
 
Kamennou prodejnu jsme otevřeli v roce 2015 a začínali s nabídkou pěti českých značek. Teď máme v obchodě více než 20 značek, z nichž většina je česká. Kromě nich nabízíme i několik slovenských, rakouských nebo i jiných výrobců. Nové značky ale vybíráme a zkoušíme pečlivě. Všechny mají certifikaci zdravotní nezávadnosti.
 
Najdete u nás boty na široké i úzké nožky, s vysokou oporou i velmi slušnou nabídku barefoot bot. Máme capáčky, botičky vhodné pro první krůčky, různé typy domácí obuvi a samozřejmě boty do jakéhokoliv počasí a ročního období. Na prvním místě je u nás poradenství. Dítěti nožičky vždy přeměříme a pomůžeme vám vybrat správný druh boty. Odměnou jsou pro nás vracející se spokojení rodiče s dětmi, které vidíme růst bez zdravotních komplikací, jež mohou při špatném výběru bot nastat.
 
Kromě botiček nabízíme i kšiltovky, ponožky, v zimě pak nákrčníky, šály, rukavice, zimní čepice a punčochy.
 
Moc rádi vám pomůžeme s výběrem té ideální boty pro vaše dítě. Každý jsme totiž originál. Těšíme se na vás.
 
Máte to k nám daleko? Vyberte botičky pro vaše dítě na našem e-shopu. Rádi vám pomůžeme s výběrem telefonicky nebo přes e-mail. Objednávky vyřizujeme a posíláme do druhého dne. Vše naleznete na stránce s kontakty.
 

Dana Tellingerová vedoucí prodejny tel: 773 526 924

www.kvalitniboticky.cz